Nenad Arandjelovic Active member Apr 20, 2017 #6,245 Uzivam kolega,a ni tebi nije lose. Samo jos ovu prinovu od danas da pokazem,verujem da ce mnogima biti zanimljiva. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Uzivam kolega,a ni tebi nije lose. Samo jos ovu prinovu od danas da pokazem,verujem da ce mnogima biti zanimljiva. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
araphel New member Apr 20, 2017 #6,246 Trista me godina nije bilo, evo da se prijavim i pozdravim sve. Danima već nosim Hamilton Khaki Field Officers. Sent from my iPhone using Tapatalk
Trista me godina nije bilo, evo da se prijavim i pozdravim sve. Danima već nosim Hamilton Khaki Field Officers. Sent from my iPhone using Tapatalk
DrAgod New member Apr 20, 2017 #6,248 GMT II To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
DuckaDiesel New member Apr 20, 2017 #6,250 Uros GT said: . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Click to expand... Mislim da sam bas sad citao tvoj review na wus. Mnogo mi se svidja sat. Samo zasto mora da pise chronograph cak i da su makli brand ime ne bi bilo lose. Aj mi posalji link ako mozes, ne mogu da nadjem taj model Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uros GT said: . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Click to expand... Mislim da sam bas sad citao tvoj review na wus. Mnogo mi se svidja sat. Samo zasto mora da pise chronograph cak i da su makli brand ime ne bi bilo lose. Aj mi posalji link ako mozes, ne mogu da nadjem taj model Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uros GT New member Apr 20, 2017 #6,251 Eh, pa mora nešto da fali. ;-) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
sdbiba Well-known member Apr 21, 2017 #6,258 Elegance is an attitude - Longines Conquest GMT Automatic