DrAgod New member Apr 8, 2016 #64 Dan dobavljača Siemens Srbija... Sent from my iPhone using Tapatalk
srdjanr Active member Apr 8, 2016 #69 piksi said: View attachment 122533 Click to expand... Pre par dana sam probao par Alpina u Delta city- ju. Model Seastrong 300 Diver orange, ovaj pilot kao tvoj i Pilot automatic 44 mm. Mogu samo da kažem da u svojoj ponudi imaju prelepe modele.:top: Što ih više posmatram sve mi više prirastaju k srcu.
piksi said: View attachment 122533 Click to expand... Pre par dana sam probao par Alpina u Delta city- ju. Model Seastrong 300 Diver orange, ovaj pilot kao tvoj i Pilot automatic 44 mm. Mogu samo da kažem da u svojoj ponudi imaju prelepe modele.:top: Što ih više posmatram sve mi više prirastaju k srcu.
DrAgod New member Apr 8, 2016 #70 Večernja promena... Omega Seamaster Pro... Sent from my iPhone using Tapatalk
sdbiba Well-known member Apr 8, 2016 #71 tolarbo said: Bas lepa Omega. Kod mene danas prinova: Click to expand... Cestitam,prelep Longines :congrats:
tolarbo said: Bas lepa Omega. Kod mene danas prinova: Click to expand... Cestitam,prelep Longines :congrats:
Nenad Arandjelovic Active member Apr 9, 2016 #77 Malo da se napune baterije. Sent from my iPhone using Tapatalk