esdy_11192 New member Jul 1, 2016 #1,344 skydrummer said: Esdy baš lep Tissot. Čestitke.:thumbup: Click to expand... Fala! Jeste prelep. Srecom lako je mogao biti servisiran.
skydrummer said: Esdy baš lep Tissot. Čestitke.:thumbup: Click to expand... Fala! Jeste prelep. Srecom lako je mogao biti servisiran.
araphel New member Jul 1, 2016 #1,351 Trista me godina nije bilo, ali evo par slika. Nisu od danas, ali se isto i danas nosi: Sent from my iPhone using Tapatalk
Trista me godina nije bilo, ali evo par slika. Nisu od danas, ali se isto i danas nosi: Sent from my iPhone using Tapatalk
Elvedin Well-known member Jul 1, 2016 #1,355 sdbiba said: Seiko Premier View attachment 124433 Click to expand... mizzy said: Znam, znam... Pogrešan datum Click to expand... Sdbiba prelijep Premier. :thumbsup: Mizzy da nisi napisao ni ja ne bih znao da je 1. danas, nosim od juce Mako XL, pogledam kada kod mene isto 31. Od kojekakvih obaveza ne stignem ni da obratim paznju na te "sitnice".
sdbiba said: Seiko Premier View attachment 124433 Click to expand... mizzy said: Znam, znam... Pogrešan datum Click to expand... Sdbiba prelijep Premier. :thumbsup: Mizzy da nisi napisao ni ja ne bih znao da je 1. danas, nosim od juce Mako XL, pogledam kada kod mene isto 31. Od kojekakvih obaveza ne stignem ni da obratim paznju na te "sitnice".