araphel New member Aug 6, 2016 #1,863 Monster uz bavljenje kreativnim radom u noćne sate Sent from my iPhone using Tapatalk
araphel New member Aug 7, 2016 #1,869 Vreme dozvoljava, pa smo se prebacili na adaptere i handmade kaiš by Pripjat. Sent from my iPhone using Tapatalk
Vreme dozvoljava, pa smo se prebacili na adaptere i handmade kaiš by Pripjat. Sent from my iPhone using Tapatalk
tiha New member Aug 7, 2016 #1,872 Hvala. Za prave utiske moram da zamenim kais ali generalno blize je Arniju (H558 itd.) nego pravim tunama.
Hvala. Za prave utiske moram da zamenim kais ali generalno blize je Arniju (H558 itd.) nego pravim tunama.
Elvedin Well-known member Aug 7, 2016 #1,874 Tiha, Piksi, u zdravlju da vas sluze, srecno i dugovecno. :congrats:
tolarbo New member Aug 7, 2016 #1,875 Tiho veliki pozdrav i cestitke! Piksi takodje! Danas lep poklon:
MMario Well-known member Aug 7, 2016 #1,876 Tiho, Tolarbo cestitke momci :thumbsup: ..ja danas ovaj sa saphirom na bezelu
srdjanr Active member Aug 7, 2016 #1,878 MMario said: Tiho, Tolarbo cestitke momci :thumbsup: ..ja danas ovaj sa saphirom na bezelu View attachment 125345 Click to expand... MMario, prelep Paul Picot. :top: Čestitke na prinovi. :congrats:
MMario said: Tiho, Tolarbo cestitke momci :thumbsup: ..ja danas ovaj sa saphirom na bezelu View attachment 125345 Click to expand... MMario, prelep Paul Picot. :top: Čestitke na prinovi. :congrats: