Orf New member Apr 17, 2016 #221 Meni liči na onaj časopis "Borbeni avioni" gde se uz časopis dobijala maketa aviona, samo što je ovaj vezan za satove...
Meni liči na onaj časopis "Borbeni avioni" gde se uz časopis dobijala maketa aviona, samo što je ovaj vezan za satove...
zma New member Apr 17, 2016 #222 Meni je prica interesantna. Zato sam uzeo i casopis i zurnal sa replikama. Iza svakog tog sata je prica. Ukoliko to nije u skladu sa pravilima foruma, udaljite. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Meni je prica interesantna. Zato sam uzeo i casopis i zurnal sa replikama. Iza svakog tog sata je prica. Ukoliko to nije u skladu sa pravilima foruma, udaljite. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Petar012 New member Apr 18, 2016 #228 Danas Esprit (pozajmio od drugarice za fotosešn ) p.s. Baterija je mrtva pa pokazuje netačno vreme, mrzi je da menja jer su otpali cirkoni
Danas Esprit (pozajmio od drugarice za fotosešn ) p.s. Baterija je mrtva pa pokazuje netačno vreme, mrzi je da menja jer su otpali cirkoni
predrag80 New member Apr 18, 2016 #233 Danas... Sent from my GT-I9060I using Tapatalk Attachments uploadfromtaptalk1460985080673.jpg 82.2 KB · Views: 120
gogmajster New member Apr 18, 2016 #234 Puknuo sam ovo u krivu temu, za prinove, iako...pa dio i jest prinova. Evo i tu