Nenad Arandjelovic Active member Apr 24, 2016 #321 Promenis ugao,lep je on iz svakog ugla. Sent from my iPhone using Tapatalk
VLADAN P Super Moderator Staff member Apr 24, 2016 #322 darkoa1981 said: Nov u kolekciji. . Click to expand... Čestitam na vrlo lepoj prinovi!
Captain Slow New member Apr 25, 2016 #327 MMario said: ^ Captain Slow.. i ja cu uskoro u centar na kafu... Click to expand... Ne zoveš na kafu, a?:sarcastic: Kod mene večiti kalendar i večita kiša.
MMario said: ^ Captain Slow.. i ja cu uskoro u centar na kafu... Click to expand... Ne zoveš na kafu, a?:sarcastic: Kod mene večiti kalendar i večita kiša.
MMario Well-known member Apr 25, 2016 #330 Captain Slow said: Ne zoveš na kafu, a?:sarcastic: ..ja ne zovem na kafu.....kod mene se DODJE na kafu.... Click to expand...
Captain Slow said: Ne zoveš na kafu, a?:sarcastic: ..ja ne zovem na kafu.....kod mene se DODJE na kafu.... Click to expand...
sdbiba Well-known member Apr 25, 2016 #332 MMario said: ..a sta drugo danas nego prinovu View attachment 122903 Click to expand... Extra prinova :congrats:
MMario said: ..a sta drugo danas nego prinovu View attachment 122903 Click to expand... Extra prinova :congrats: