skydrummer New member May 13, 2016 #623 Što bi Rusi rekli : Cегодня Aмфибия. Stara fotka. Čestitke Zagore. U zdravlje te služio.
VLADAN P Super Moderator Staff member May 13, 2016 #625 Zagor said: Stigla prinova pa promena View attachment 123308 Seiko Panda 7T32-7060 Click to expand... Aaa. Zato ga ti pre neki dan postavljaš u temi ''satovi koji mi se sviđaju'' Sa srećom i uživaj :thumbsup:
Zagor said: Stigla prinova pa promena View attachment 123308 Seiko Panda 7T32-7060 Click to expand... Aaa. Zato ga ti pre neki dan postavljaš u temi ''satovi koji mi se sviđaju'' Sa srećom i uživaj :thumbsup:
Zagor Super Moderator Staff member May 13, 2016 #627 VLADAN P said: Aaa. Zato ga ti pre neki dan postavljaš u temi ''satovi koji mi se sviđaju'' Sa srećom i uživaj :thumbsup: Click to expand... Hvala Vladane,vrlo brzo sam se dogovorio sa prodavcem oko zamene,zrtvovao neke svoje i evo ga kod mene.Ljubav na prvi pogled :man_in_love:
VLADAN P said: Aaa. Zato ga ti pre neki dan postavljaš u temi ''satovi koji mi se sviđaju'' Sa srećom i uživaj :thumbsup: Click to expand... Hvala Vladane,vrlo brzo sam se dogovorio sa prodavcem oko zamene,zrtvovao neke svoje i evo ga kod mene.Ljubav na prvi pogled :man_in_love:
MMario Well-known member May 13, 2016 #628 Cestitam bruder.... i meni je zapeo za oko taj nindja....uzivaj u njemu :thumbsup:
zare Member May 14, 2016 #634 jagos said: View attachment 123318 nesto petljam sa ovim Click to expand... Koja je masina unutra?
sin.er New member May 14, 2016 #635 Dugo me nije bilo. Chr.Ward C65 Trident Classic (kakav naziv...) na gurtni na pinki majicu. sent from my Nokia 3310
Dugo me nije bilo. Chr.Ward C65 Trident Classic (kakav naziv...) na gurtni na pinki majicu. sent from my Nokia 3310
jagos New member May 14, 2016 #639 zare said: Koja je masina unutra? Click to expand... Malo sam u guzvi ali otvoricu ovih dana nekoliko zanimljivih satova pa postavim slike
zare said: Koja je masina unutra? Click to expand... Malo sam u guzvi ali otvoricu ovih dana nekoliko zanimljivih satova pa postavim slike