MMario Well-known member Jul 19, 2016 #1,605 gogmajster said: Malo promjene na boju.Nisam sasvim zadovoljan,ali prolazi. Click to expand... ..gogi, jbg....da je jedna tanka crvena i to sa strane bilo bi super...... ovako hmhm.....
gogmajster said: Malo promjene na boju.Nisam sasvim zadovoljan,ali prolazi. Click to expand... ..gogi, jbg....da je jedna tanka crvena i to sa strane bilo bi super...... ovako hmhm.....
gogmajster New member Jul 19, 2016 #1,606 Ma da, ali nisu imali tamo gdje sam uzimao, pa rek'o nema veze. A ni nijansa mi nije sasvim po volji. Al dobro, za po selu ce biti ok.
Ma da, ali nisu imali tamo gdje sam uzimao, pa rek'o nema veze. A ni nijansa mi nije sasvim po volji. Al dobro, za po selu ce biti ok.
Nenad Arandjelovic Active member Jul 19, 2016 #1,609 lookic said: View attachment 124870 Samo da se javim da sam još tu. Click to expand... Vrh,sve ostalo je suvisno reci.
lookic said: View attachment 124870 Samo da se javim da sam još tu. Click to expand... Vrh,sve ostalo je suvisno reci.
MMario Well-known member Jul 20, 2016 #1,613 ..stigao novi handmade kais od kolege Ivana....savrseno odgovara na Belisara
Dukin New member Jul 20, 2016 #1,614 Predivno izgleda. Svaka cast. U zdravlju ga nosio. Послато са SM-G900H уз помоћ Тапатока Last edited by a moderator: Jul 20, 2016