srdjanr Active member Aug 1, 2016 #1,786 Ralesd said: Novitet View attachment 125207 Click to expand... RaleSD, ako je ovaj "Braja" novitet povodom odlaska u penziju, i ja bih odmah da se penzionišem. Šalu na stranu, sat je prelep, prava "Zverina", jedan od mojih omiljenih Breitlinga.:thumbup: Čestitke na prinovi, želim ti da ga u zdravlju nosiš i uživaš u njemu.:congrats:
Ralesd said: Novitet View attachment 125207 Click to expand... RaleSD, ako je ovaj "Braja" novitet povodom odlaska u penziju, i ja bih odmah da se penzionišem. Šalu na stranu, sat je prelep, prava "Zverina", jedan od mojih omiljenih Breitlinga.:thumbup: Čestitke na prinovi, želim ti da ga u zdravlju nosiš i uživaš u njemu.:congrats:
skydrummer New member Aug 1, 2016 #1,787 Zagore odličan Seiko.:thumbup: Malo ređa zverka. Citizen 8210
srdjanr Active member Aug 1, 2016 #1,789 Tako i treba Ralesd, uživaj u prelepoj prinovi, a kad ti se slegnu utisci napravi još koju dobru fotku i napiši svoje impresije.:thumbup:
Tako i treba Ralesd, uživaj u prelepoj prinovi, a kad ti se slegnu utisci napravi još koju dobru fotku i napiši svoje impresije.:thumbup:
Elvedin Well-known member Aug 2, 2016 #1,790 Ralesd odlican sat. U zdravlju da te sluzi i hair da mu vidis. :congrats:
milan zmaj New member Aug 2, 2016 #1,796 Ralesd odlican...u veselju ga nosio Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
esdy_11192 New member Aug 2, 2016 #1,799 Isprobavam novu narukvicu na Watex automatiku iz 70tih. Unutra je ETA 2783. Steta sto nisu napravili kuciste u celiku.
Isprobavam novu narukvicu na Watex automatiku iz 70tih. Unutra je ETA 2783. Steta sto nisu napravili kuciste u celiku.