martinv New member Oct 19, 2016 #3,102 sdbiba said: Danas uhvatih malo sunca View attachment 126821 View attachment 126822 Click to expand... Sjajan sat! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
sdbiba said: Danas uhvatih malo sunca View attachment 126821 View attachment 126822 Click to expand... Sjajan sat! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
sdbiba Well-known member Oct 19, 2016 #3,104 Bigmag said: Hvala drugari Sdbiba takodje cestitke na prinovi! Click to expand... Hvala kolega Bigmag! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Bigmag said: Hvala drugari Sdbiba takodje cestitke na prinovi! Click to expand... Hvala kolega Bigmag! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
tolarbo New member Oct 19, 2016 #3,105 Nenade cestitam, sada videh prinovu. Nije lose, mada bi vise voleo da predjes na one vintage Roamere
skydrummer New member Oct 19, 2016 #3,106 Bigmag odličan Damasko. Ako imaš vremena napiši reč, dve o satu.
sdbiba Well-known member Oct 19, 2016 #3,107 tolarbo said: Nenade cestitam, sada videh prinovu. Nije lose, mada bi vise voleo da predjes na one vintage Roamere Click to expand... Hvala Miki druze,ma bice i vintage Sent from my SM-G900F using Tapatalk
tolarbo said: Nenade cestitam, sada videh prinovu. Nije lose, mada bi vise voleo da predjes na one vintage Roamere Click to expand... Hvala Miki druze,ma bice i vintage Sent from my SM-G900F using Tapatalk
MMario Well-known member Oct 19, 2016 #3,108 tolarbo said: Veceras Click to expand... ..Mico vidis da ti je prevelik taj sat....a ti dobro znas kome ne bi bio
tolarbo said: Veceras Click to expand... ..Mico vidis da ti je prevelik taj sat....a ti dobro znas kome ne bi bio
R Ralesd New member Oct 19, 2016 #3,111 Bigmag cestitam,sdbiba stvarno prelep Milane otvaram fond da mu kupimo jedne kvalitetne a ja kao sto rekoh uz nov auto ide i nov sat...
Bigmag cestitam,sdbiba stvarno prelep Milane otvaram fond da mu kupimo jedne kvalitetne a ja kao sto rekoh uz nov auto ide i nov sat...
vladas Moderator Oct 20, 2016 #3,119 Bigmag, odličan Damasko, da ne zaboravim i tebi da čestitam na sjajnoj prinovi!