WatchHunter New member Nov 2, 2016 #3,421 MMario said: ..kolegice jel' moze proci ili da menjam outfit?? View attachment 127091 Click to expand... Mario!!!Kolega!!!! Sta da kazem... "You make my eyes burn":congrats::wub:
MMario said: ..kolegice jel' moze proci ili da menjam outfit?? View attachment 127091 Click to expand... Mario!!!Kolega!!!! Sta da kazem... "You make my eyes burn":congrats::wub:
D drag196 New member Nov 2, 2016 #3,422 Danas nešto u duhu starih vremena.Očišćena, ispolirana i od skoro moja.
sin.er New member Nov 3, 2016 #3,431 ^odlican^ Jedan od bizarnih satova. Made in Litva? sent from my LV using Gucci
taunus Well-known member Nov 3, 2016 #3,434 sin.er said: ^odlican^ Jedan od bizarnih satova. Made in Litva? sent from my LV using Gucci Click to expand... Da,poljotov mehanizam 2414 cini mi se. ...znas ti to vec,imao si .
sin.er said: ^odlican^ Jedan od bizarnih satova. Made in Litva? sent from my LV using Gucci Click to expand... Da,poljotov mehanizam 2414 cini mi se. ...znas ti to vec,imao si .
sin.er New member Nov 3, 2016 #3,436 taunus said: Da,poljotov mehanizam 2414 cini mi se. ...znas ti to vec,imao si . Click to expand... Efektni sat. Predivan bruseni uzorak gore. Koliko su Rusi mogli biti popularniji da nisu imali napade socreal dizajna. Mehanizmi takvi kakvi jesu su pouzdani,imaju povijest ali dizajn... sent from my LV using Gucci
taunus said: Da,poljotov mehanizam 2414 cini mi se. ...znas ti to vec,imao si . Click to expand... Efektni sat. Predivan bruseni uzorak gore. Koliko su Rusi mogli biti popularniji da nisu imali napade socreal dizajna. Mehanizmi takvi kakvi jesu su pouzdani,imaju povijest ali dizajn... sent from my LV using Gucci
Bigmag New member Nov 3, 2016 #3,439 Crni nato, opa bato Da li neko ide za Zagreb, treba da posaljem jedan sat. Ako da pls info na pp! Hvala.
Crni nato, opa bato Da li neko ide za Zagreb, treba da posaljem jedan sat. Ako da pls info na pp! Hvala.