Koji sat nosite danas? April 2016-April 2017.

Status
Not open for further replies.
620d71e1fd032c04be502b5e2abf513c.jpg

sent from my LV using Gucci

Od sutra cetvrta nedelja bez sata:crying:postajem opasan po okolinu,ujedam,supruga me izbegava i bezi od mene,kaze imam ubilacki pogled:angry:,nikome ne bih pozeleo da ostane bez sata,mnogo je tesko,nocu ga sanjam,kao gledam u njega,skidam pa ga stavljam,stelujem...ej zivote:(

Od sutra cetvrta nedelja bez sata:crying:postajem opasan po okolinu,ujedam,supruga me izbegava i bezi od mene,kaze imam ubilacki pogled:angry:,nikome ne bih pozeleo da ostane bez sata,mnogo je tesko,nocu ga sanjam,kao gledam u njega,skidam pa ga stavljam,stelujem...ej zivote:(

Da si narucio posle 7 dana patnje,nesto preko Alija,sad bi ti stiglo i uzivao bi,dok ne uzmes ono sto zelis/mozes.

Moj ti je predlog da uzmes nesto preko Alija i da uzivas.Meni je ovaj Infantry super,zadovoljan sam,za smesne parice.

Ako ti treba neka pomoc oko Alija,tu sam.

Hvala Nenade,druze,brate...:)Nista se Tomo nije desilo,nego sam ostao na dva sata koja sam prodao i narucio Vostok i cekam da stigne, doduse stigao je ali je na carini a tamo guzva cudo i tako da sa Vostokom krecem od nule i probacu da napravim novu kolekciju ukoliko finansije dozvole,vel pozz svima!

Status
Not open for further replies.
Back