arch_m New member Feb 28, 2017 #5,403 Drugari moji, veliki pozdrav! Izvinjenje za ovaj dugi "radio silence" period, ali satrase s poslom... :banghead:, pa se,onako, brzinski javljam da vas sve pozdravim s jednom kancelarijskom, u drustvu mog Rusa.
Drugari moji, veliki pozdrav! Izvinjenje za ovaj dugi "radio silence" period, ali satrase s poslom... :banghead:, pa se,onako, brzinski javljam da vas sve pozdravim s jednom kancelarijskom, u drustvu mog Rusa.
Elvedin Well-known member Feb 28, 2017 #5,404 Ubise te Rusi od posla. :flapper: Pozdrav i za tebe. :ciao:
Punisher New member Feb 28, 2017 #5,405 Elvedine, ako nije problem u off-topic sobi malo da napišeš nešto o tim voćkama, bilo bi sigurno još nekome interesantno
Elvedine, ako nije problem u off-topic sobi malo da napišeš nešto o tim voćkama, bilo bi sigurno još nekome interesantno
Elvedin Well-known member Feb 28, 2017 #5,406 Naravno da nije problem. Na poslu sam trenutno, malo kasnije ako Bog da. Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Naravno da nije problem. Na poslu sam trenutno, malo kasnije ako Bog da. Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
arch_m New member Feb 28, 2017 #5,407 Elvedine, druze, hvala! Trenutno sam nazad, na nasim prostorima... ali, svejedno, ja kako gdje odem, tako me i ubiju... :lol:
Elvedine, druze, hvala! Trenutno sam nazad, na nasim prostorima... ali, svejedno, ja kako gdje odem, tako me i ubiju... :lol:
MMario Well-known member Feb 28, 2017 #5,408 ..ja na ovakve i slicne odgovore i pravdanja uopste ne zelim dati komentar :flapper:
Elvedin Well-known member Mar 1, 2017 #5,409 Receno, ucinjeno kolega Punisher. Pa jes' da nema opravdanja za toliko nejavljanje, sem ako te stvarno ne ubiju. Tada ti i Mario oprasta. Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Receno, ucinjeno kolega Punisher. Pa jes' da nema opravdanja za toliko nejavljanje, sem ako te stvarno ne ubiju. Tada ti i Mario oprasta. Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Saint01 New member Mar 1, 2017 #5,411 Danas elegancija uz Japanaca Sent from my SM-G935F using Tapatalk