Zagor Super Moderator Staff member Mar 8, 2017 #5,501 Roamer searock Svim damama na forumu sretan 8 mart :thumbsup:
М Милан Милановић Banned Mar 8, 2017 #5,504 to Peki pravi sat, klasik, daj full slike u boji, kutije, papira, price tag-a :man_in_love: Petar012 said: Brao Siniša, prava čuka! U inat sivilu View attachment 129518 sent from my Gant fashionphone Click to expand...
to Peki pravi sat, klasik, daj full slike u boji, kutije, papira, price tag-a :man_in_love: Petar012 said: Brao Siniša, prava čuka! U inat sivilu View attachment 129518 sent from my Gant fashionphone Click to expand...
Nenad Arandjelovic Active member Mar 8, 2017 #5,505 Petar012 said: Brao Siniša, prava čuka! U inat sivilu View attachment 129518 sent from my Gant fashionphone Click to expand... Cestitke Petre,ali nismo jos ni Vratislaviu zalili. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Petar012 said: Brao Siniša, prava čuka! U inat sivilu View attachment 129518 sent from my Gant fashionphone Click to expand... Cestitke Petre,ali nismo jos ni Vratislaviu zalili. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Petar012 New member Mar 8, 2017 #5,507 Nenad Arandjelovic said: Cestitke Petre,ali nismo jos ni Vratislaviu zalili. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Kako nismo? A šta je u petak zalivano? I ako ćemo tako, ne sećam se ni da smo Infantry zalili sent from my Gant fashionphone
Nenad Arandjelovic said: Cestitke Petre,ali nismo jos ni Vratislaviu zalili. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Kako nismo? A šta je u petak zalivano? I ako ćemo tako, ne sećam se ni da smo Infantry zalili sent from my Gant fashionphone
MMario Well-known member Mar 8, 2017 #5,508 ..Peki, petak se ne broji jer je to uredovni dan za zalivanje
sin.er New member Mar 9, 2017 #5,512 Stakoras je moje godiste,77-o. I bolje se drzi od mene. sent from my LV using Gucci
Nenad Arandjelovic Active member Mar 9, 2017 #5,513 Petar012 said: Kako nismo? A šta je u petak zalivano? I ako ćemo tako, ne sećam se ni da smo Infantry zalili sent from my Gant fashionphone Click to expand... Ma kakvi u petak,ono s' nogu ne racunam.Da sednemo jedno 2 sata kao ljudi. ni ja se ne secam,toliko se cesto okupljamo. aj od ponedeljka da se to zalije kako dolikuje,da nas ne bije maler. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Petar012 said: Kako nismo? A šta je u petak zalivano? I ako ćemo tako, ne sećam se ni da smo Infantry zalili sent from my Gant fashionphone Click to expand... Ma kakvi u petak,ono s' nogu ne racunam.Da sednemo jedno 2 sata kao ljudi. ni ja se ne secam,toliko se cesto okupljamo. aj od ponedeljka da se to zalije kako dolikuje,da nas ne bije maler. Sent from my SM-G920F using Tapatalk