Elvedin Well-known member Mar 13, 2017 #5,585 milan zmaj said: Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Zasluzuje da se vidi i na ovoj stranici. :thumbup:
milan zmaj said: Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Zasluzuje da se vidi i na ovoj stranici. :thumbup:
Saint01 New member Mar 14, 2017 #5,587 Uklopio mi se i na odelo... iako je povelik Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Petar012 New member Mar 14, 2017 #5,597 Taj Breil mi je mnogo gotovan, kao Squale za siromašne. Bez uvrede naravno, hoću reći low bidget verzija. Imaš pp. sent from my Gant fashionphone
Taj Breil mi je mnogo gotovan, kao Squale za siromašne. Bez uvrede naravno, hoću reći low bidget verzija. Imaš pp. sent from my Gant fashionphone
esdy_11192 New member Mar 14, 2017 #5,599 Danas sam uklapao boje NA zglobu ogromno parce celika iz 70tih. Mirexal Electronic sa mehanizmom ETA-ESA 9154 Dynotron. Lep cvrkuce na 28800 A/h Morao je opet kod casovnicara jer sam uspeo da polomim glavu jednog srafa drzaca baterije. :S
Danas sam uklapao boje NA zglobu ogromno parce celika iz 70tih. Mirexal Electronic sa mehanizmom ETA-ESA 9154 Dynotron. Lep cvrkuce na 28800 A/h Morao je opet kod casovnicara jer sam uspeo da polomim glavu jednog srafa drzaca baterije. :S
skydrummer New member Mar 15, 2017 #5,600 Čestitke Esdy. Sat iz vremena kada je i trgovačka marka podrazumevala kvalitet. Danas bi neki sličan sat imao jeftin kvarc i plastično kućište.
Čestitke Esdy. Sat iz vremena kada je i trgovačka marka podrazumevala kvalitet. Danas bi neki sličan sat imao jeftin kvarc i plastično kućište.