DrAgod New member Apr 2, 2017 #5,946 IWC To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
marko14 New member Apr 2, 2017 #5,948 Sky,privredni avioni su,kasnije je sat morao da ustupi mesto drugom instrumentu.
skydrummer New member Apr 2, 2017 #5,949 Hvala. Ooo, tandem ili solo? U svakom slučaju čestitke. PK Feniks pretpostavljam. PS-Zanimljive su mi ove oznake komaraca na trupu aviona. Last edited: Apr 2, 2017
Hvala. Ooo, tandem ili solo? U svakom slučaju čestitke. PK Feniks pretpostavljam. PS-Zanimljive su mi ove oznake komaraca na trupu aviona.
marko14 New member Apr 3, 2017 #5,953 skydrummer said: Hvala. Ooo, tandem ili solo? U svakom slučaju čestitke. PK Feniks pretpostavljam. PS-Zanimljive su mi ove oznake komaraca na trupu aviona. Click to expand... Hvala,solo,gurtna,da PK Feniks,na aerodromu je sve zanimljivo,meni makar Last edited: Apr 3, 2017
skydrummer said: Hvala. Ooo, tandem ili solo? U svakom slučaju čestitke. PK Feniks pretpostavljam. PS-Zanimljive su mi ove oznake komaraca na trupu aviona. Click to expand... Hvala,solo,gurtna,da PK Feniks,na aerodromu je sve zanimljivo,meni makar
eee Super Moderator Staff member Apr 3, 2017 #5,956 Uf, ovaj mi se bas svideo. sin.er said: Click to expand...