don Alberto Well-known member May 3, 2017 #6,461 sdbiba said: Imam, ali je ne nosim Click to expand... Mislim da je lepši sa metalnom narukvicom,ali to je samo stvar ukusa.
sdbiba said: Imam, ali je ne nosim Click to expand... Mislim da je lepši sa metalnom narukvicom,ali to je samo stvar ukusa.
sdbiba Well-known member May 3, 2017 #6,462 Da,stvar ukusa, u svakom slucaju. Izuzimajuci pomocne sklopove sat je izuzetan. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Da,stvar ukusa, u svakom slucaju. Izuzimajuci pomocne sklopove sat je izuzetan. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
sdbiba Well-known member May 3, 2017 #6,468 tolarbo said: Sta su pomocni sklopovi na satu Click to expand... Milane,tacno sam znao da ce neko to da upita )
tolarbo said: Sta su pomocni sklopovi na satu Click to expand... Milane,tacno sam znao da ce neko to da upita )
milan zmaj New member May 4, 2017 #6,470 Ali nisi odgovorio )))) Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member May 4, 2017 #6,477 milan zmaj said: Ali nisi odgovorio )))) Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Znam Milane, ali nije poenta u odgovoru vec u bla,bla... :lol:
milan zmaj said: Ali nisi odgovorio )))) Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Znam Milane, ali nije poenta u odgovoru vec u bla,bla... :lol:
Petar012 New member May 4, 2017 #6,479 Danas rođendanski poklon, modernizovani Požarevački terorista Sent from my Mi-4c using Tapatalk