Elvedin Well-known member Jul 28, 2021 #4,241 piksi said: View attachment 153109 Click to expand... Piksi, nisam nesto pratio ali ako je skorasnja kupovina u zdravlju da te sluzi. Predivan primerak. :congrats:
piksi said: View attachment 153109 Click to expand... Piksi, nisam nesto pratio ali ako je skorasnja kupovina u zdravlju da te sluzi. Predivan primerak. :congrats:
eee Super Moderator Staff member Jul 28, 2021 #4,248 Skidam kapu... Ja da sam mogao i kožu bih skinuo Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
srdjanr Well-known member Jul 28, 2021 #4,250 Certina DS Action Diver Automatic Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
eee Super Moderator Staff member Jul 28, 2021 #4,252 mihajlons said: A sta ja da kazem Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Slabije je tamo, kao što je Aleksa Šantić rekao "Sunce tuđeg neba, Neće vas grijat kô što ovo grije" Šalim se, svaka čast kako izdržavaš. Meni su to nerealne temperature, minus mi nije problem, al 35+ i kombinacija sa vlagom... Kriptonit... Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
mihajlons said: A sta ja da kazem Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Slabije je tamo, kao što je Aleksa Šantić rekao "Sunce tuđeg neba, Neće vas grijat kô što ovo grije" Šalim se, svaka čast kako izdržavaš. Meni su to nerealne temperature, minus mi nije problem, al 35+ i kombinacija sa vlagom... Kriptonit... Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
piksi New member Jul 28, 2021 #4,253 Elvedin said: Piksi, nisam nesto pratio ali ako je skorasnja kupovina u zdravlju da te sluzi. Predivan primerak. :congrats: Click to expand... Hvala puno Elvedine! Danas vrućina pa se na posao otišlo bez odela i čarapa
Elvedin said: Piksi, nisam nesto pratio ali ako je skorasnja kupovina u zdravlju da te sluzi. Predivan primerak. :congrats: Click to expand... Hvala puno Elvedine! Danas vrućina pa se na posao otišlo bez odela i čarapa