M Milos G. New member Aug 13, 2020 #81 Waldi said: Samo prirodno View attachment 149274 Click to expand... Baš sam ovih dana gledao ovaj Citizen, mnogo dobro deluje. Ja danas Edifice
Waldi said: Samo prirodno View attachment 149274 Click to expand... Baš sam ovih dana gledao ovaj Citizen, mnogo dobro deluje. Ja danas Edifice
sdbiba Well-known member Aug 14, 2020 #87 StariAS said: Jutros prinova. Nova Elektronika 5 - 208, al iz 1984. godine. View attachment 149292 Click to expand... Cestitam na prinovi kolega!:congrats: Ima li su ti satovi neki smek, bar se ja tako secam svog prvog digitalca jos davne 1982 godine.
StariAS said: Jutros prinova. Nova Elektronika 5 - 208, al iz 1984. godine. View attachment 149292 Click to expand... Cestitam na prinovi kolega!:congrats: Ima li su ti satovi neki smek, bar se ja tako secam svog prvog digitalca jos davne 1982 godine.
srdjanr Active member Aug 14, 2020 #91 Seiko SRPB49K1 "Samuraj" Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
araphel New member Aug 14, 2020 #93 Znao sam da će se to desiti. Stavim ujutru neki drugi sat na ruku, i u roku od 5 minuta se predomislim. To je najveća mana full metal kockice. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Znao sam da će se to desiti. Stavim ujutru neki drugi sat na ruku, i u roku od 5 minuta se predomislim. To je najveća mana full metal kockice. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
C Can'tStand'Ya New member Aug 14, 2020 #99 Da ne stavljam u temu prinove, ali ovde moze jer kratko je nosen dok sam ga podesio, a pre prosledjivanja za na poklon ... Skmei sat za 10 evra, mogu reci vrlo korektna izvedba, i odgovara ciljnom vlasniku zbog velikih cifara ..
Da ne stavljam u temu prinove, ali ovde moze jer kratko je nosen dok sam ga podesio, a pre prosledjivanja za na poklon ... Skmei sat za 10 evra, mogu reci vrlo korektna izvedba, i odgovara ciljnom vlasniku zbog velikih cifara ..