Ivke1 New member Aug 27, 2020 #266 Ja moj sat mogu samo na slici ili u dijelovima da nosim. Inace bi trebao ovako da izgleda Ali ima zamjenu dok se ne završi servis. Sto je najgore kako stvari stoje obadva ću možda prodati posto sam gadno počeo gledati jedan sat.
Ja moj sat mogu samo na slici ili u dijelovima da nosim. Inace bi trebao ovako da izgleda Ali ima zamjenu dok se ne završi servis. Sto je najgore kako stvari stoje obadva ću možda prodati posto sam gadno počeo gledati jedan sat.
enone New member Aug 28, 2020 #272 bezbi said: :man_in_love: samo jedna slika? Click to expand... Evo još dve Sent from my iPhone using Tapatalk
bezbi said: :man_in_love: samo jedna slika? Click to expand... Evo još dve Sent from my iPhone using Tapatalk
D davorb New member Aug 28, 2020 #273 ---Friday afternoon mood--- If summer '20 gives you lemon, you prepare some tequila
boing New member Aug 28, 2020 #276 sdbiba said: View attachment 149444 Click to expand... Ipak koža. Meni je daleko lepši sa kožom. Doduše to je samo moje mišljenje.
sdbiba said: View attachment 149444 Click to expand... Ipak koža. Meni je daleko lepši sa kožom. Doduše to je samo moje mišljenje.
sdbiba Well-known member Aug 28, 2020 #277 boing said: Ipak koža. Meni je daleko lepši sa kožom. Doduše to je samo moje mišljenje. Click to expand... Fabrički je sa kožom i extra izgleda, samo nisam uspeo da nađem originalnu. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
boing said: Ipak koža. Meni je daleko lepši sa kožom. Doduše to je samo moje mišljenje. Click to expand... Fabrički je sa kožom i extra izgleda, samo nisam uspeo da nađem originalnu. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
marko14 New member Aug 28, 2020 #278 Skyhawk i Borealis,legla narukvica ko dupe na nosu Sent from my SM-G960F using Tapatalk