Roamer searock
View attachment 151480 View attachment 151481
U velikoj sam dilemi da li da ga vratim obzirom da mu je L2L 50.5mm i cini mi se malo prevelik za moj zglob.
Roamer searock
View attachment 151480 View attachment 151481
U velikoj sam dilemi da li da ga vratim obzirom da mu je L2L 50.5mm i cini mi se malo prevelik za moj zglob.
Probao sam taj sat i stvarno ima i velike lugove i nekako nisu zgodno napravljeni za male zglobove. Ali cini mi se da tebi ne stoji lose. Taj ugao na tim slikama je ubedljivo najgori za gledanje sata i tu izgleda najvece. Pogledaj u ogledalu kako izgleda, tako ce ga drugi videti...mada na kraju je najbitnije kako se ti osecas sa njimI ja sam tako prodao Samuraja jer mi nije dalo mira da li je preveliki ili ne. A kako stoji kad se pogleda od lakta nanize, ispod luga na 12h, jel se pravi onako zazor izmedju ruke i sata ili stoji lepo sve vreme uz zglob? Meni je to kriterijum kada gledam da li je preveliki.

Meni i dalje deluje na osnovu fotografija i snimka sa Youtubea da sat lepo stoji na ruci. Ni ja nemam širok zglob i nisam navikao na satove sa mnogo većim prečnikom kućišta, ali Roamer na Zoranovoj ruci mi i dalje izgleda veoma lepo. Iako smo pročitali i drugačiji stav, mislim da to nije problem jer se estetske navike formiraju prema sopstvenom ukusu, a svaku opciju treba pažljivo odmeriti.