ixtis New member Feb 18, 2021 #2,483 Bez komentara... evo tri meseca, a ova miyota fercera za desetku. Ne pamtim da me je neki sat ovoliko oduševio. Prosto sam zadivljen ovim mališanom. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Bez komentara... evo tri meseca, a ova miyota fercera za desetku. Ne pamtim da me je neki sat ovoliko oduševio. Prosto sam zadivljen ovim mališanom. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
M Milos G. New member Feb 18, 2021 #2,486 Captain Slow said: Još jedna Raketa. Click to expand... Prelepa Raketa đ. :congrats::congrats:
Captain Slow New member Feb 19, 2021 #2,491 taunus said: Kako divan UFO Click to expand... Milos G. said: Prelepa Raketa đ. :congrats::congrats: Click to expand... Još malo slika Rakete UFO
taunus said: Kako divan UFO Click to expand... Milos G. said: Prelepa Raketa đ. :congrats::congrats: Click to expand... Još malo slika Rakete UFO
S s.palic New member Feb 19, 2021 #2,494 Dva citizena,stari i novi ! Sent from my Hisense Infinity H40 Rock using Tapatalk
B boskom Member Feb 19, 2021 #2,495 Pozdrav svima! Moj prvi post na ovom forumu, drago mi je što sam vas našao
don Alberto Active member Feb 19, 2021 #2,499 boskom said: Pozdrav svima! Moj prvi post na ovom forumu, drago mi je što sam vas našao Click to expand... Prvi, pa muški. Grand Seiko. :adore:
boskom said: Pozdrav svima! Moj prvi post na ovom forumu, drago mi je što sam vas našao Click to expand... Prvi, pa muški. Grand Seiko. :adore:
don Alberto Active member Feb 19, 2021 #2,500 s.palic said: Dva citizena,stari i novi ! Sent from my Hisense Infinity H40 Rock using Tapatalk Click to expand... Pratim.
s.palic said: Dva citizena,stari i novi ! Sent from my Hisense Infinity H40 Rock using Tapatalk Click to expand... Pratim.