don Alberto Active member Apr 10, 2021 #3,123 bancika said: View attachment 152197 Click to expand... Jel to štrand???
Dzoni New member Apr 10, 2021 #3,126 ovaj tip navigacije na ekranu mi je najljepši, strelica tačno pokazuje kuda trebate ići, (za eksperiment sam ukucao koordinate svoje kuće), i pokazuje dole desno koliko vam je ostalo kilometara..... [FONT="] [/FONT]
ovaj tip navigacije na ekranu mi je najljepši, strelica tačno pokazuje kuda trebate ići, (za eksperiment sam ukucao koordinate svoje kuće), i pokazuje dole desno koliko vam je ostalo kilometara..... [FONT="] [/FONT]
tolarbo New member Apr 10, 2021 #3,127 Dzoni priznaj da ti je zena kupila taj sat, da bi znao gde ti je kuca Kod mene jedan stari Braja iz 1938.god.
Dzoni priznaj da ti je zena kupila taj sat, da bi znao gde ti je kuca Kod mene jedan stari Braja iz 1938.god.
Dzoni New member Apr 10, 2021 #3,128 tolarbo said: Dzoni priznaj da ti je zena kupila taj sat, da bi znao gde ti je kuca Click to expand... ahihihihihi.....kako idem u starost neću znat ni put do kuće......
tolarbo said: Dzoni priznaj da ti je zena kupila taj sat, da bi znao gde ti je kuca Click to expand... ahihihihihi.....kako idem u starost neću znat ni put do kuće......
eee Super Moderator Staff member Apr 11, 2021 #3,129 Koliko je precizan gps? Da slučajno ne zalutaš u komšiluk Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
B boskom Member Apr 11, 2021 #3,131 bancika said: View attachment 152197 Click to expand... Mnogo lepa pandica