vladas Moderator Dec 11, 2018 #2,621 Danas novitet na ruci... Nisam ljubitelj smart watch-eva ali ovaj baš dobro dođe za sportove koji me interesuju. Huawei Watch GT Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Danas novitet na ruci... Nisam ljubitelj smart watch-eva ali ovaj baš dobro dođe za sportove koji me interesuju. Huawei Watch GT Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
popovac 76 New member Dec 11, 2018 #2,629 Glupo bi bilo da pišem o Građaninu, a da ga ne vucaram sa sobom
sdbiba Well-known member Dec 11, 2018 #2,633 Seiko Sportura Kinetic GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Elvedin Well-known member Dec 12, 2018 #2,636 Citizen Nighthawk... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
eee Super Moderator Staff member Dec 12, 2018 #2,637 U iscekivanju jays and kays adaptera... Zelena guma mi dobro izgleda pored sata, ima neki vojni prizvuk Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
U iscekivanju jays and kays adaptera... Zelena guma mi dobro izgleda pored sata, ima neki vojni prizvuk Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Elvedin Well-known member Dec 12, 2018 #2,639 To je prinova neka, od skoro? Ako je tako cestitke. Lijep G-Shock. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
To je prinova neka, od skoro? Ako je tako cestitke. Lijep G-Shock. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Elvedin Well-known member Dec 12, 2018 #2,640 eee said: U iscekivanju jays and kays adaptera... Zelena guma mi dobro izgleda pored sata, ima neki vojni prizvuk Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Click to expand... To je prinova neka, od skoro? Ako je tako cestitke. Lijep G-Shock. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
eee said: U iscekivanju jays and kays adaptera... Zelena guma mi dobro izgleda pored sata, ima neki vojni prizvuk Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Click to expand... To je prinova neka, od skoro? Ako je tako cestitke. Lijep G-Shock. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока Послато са 8050D уз помоћ Тапатока