BucaJr. Member Jan 14, 2019 #3,081 Ja se ponovio švajcarskim plastikancem (kućište i narukvica od Noryl-a)... Meni se đasvi
Nešoni New member Jan 14, 2019 #3,084 mizzy said: Ovih dana prinova Click to expand... Čestitam na Ternos-u. Jedan plavi dress diver. Odlična završna obrada, standardno dobra ETA-2824-2, tanko kućište sa respektabilnom WR. Jedino mi je nijansa plave malo zatvorenija (vuče mi na sivu). Siguran sam da će te perfektno služiti. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
mizzy said: Ovih dana prinova Click to expand... Čestitam na Ternos-u. Jedan plavi dress diver. Odlična završna obrada, standardno dobra ETA-2824-2, tanko kućište sa respektabilnom WR. Jedino mi je nijansa plave malo zatvorenija (vuče mi na sivu). Siguran sam da će te perfektno služiti. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
popovac 76 New member Jan 14, 2019 #3,086 Čekajući da mu pristigne neobični "rođa" (7009-8100) danas Seiko sa prelepim plavim ciferom... ps. tek sad videh zaboravio da vratim krunicu
Čekajući da mu pristigne neobični "rođa" (7009-8100) danas Seiko sa prelepim plavim ciferom... ps. tek sad videh zaboravio da vratim krunicu
bt321 New member Jan 14, 2019 #3,091 mizzy said: Ovih dana prinova Click to expand... Cestitam na prinovi!
skydrummer New member Jan 14, 2019 #3,093 Mizzy čestitke. U zdravlju ga nosio. Unapred se radujem opisu sata. Popovac, lep ti je Seiko a naročito je lep taj što tek treba da stigne.
Mizzy čestitke. U zdravlju ga nosio. Unapred se radujem opisu sata. Popovac, lep ti je Seiko a naročito je lep taj što tek treba da stigne.
srdjanr Active member Jan 14, 2019 #3,094 mizzy said: Ovih dana prinova Click to expand... Čestitke Mizzy! Prelep Diver. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
mizzy said: Ovih dana prinova Click to expand... Čestitke Mizzy! Prelep Diver. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
don Alberto Active member Jan 15, 2019 #3,099 mizzy said: Ovih dana prinova Click to expand... Čestitam !!! :congrats: