Nenad Arandjelovic Active member May 20, 2019 #5,081 Milos G. said: View attachment 142388 Click to expand... Bas vrh. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
M Milos G. New member May 20, 2019 #5,082 Nenad Arandjelovic said: Bas vrh. Sent from my Mi A2 using Tapatalk Click to expand... Hvala puno Mnogo volim ovaj sat
Nenad Arandjelovic said: Bas vrh. Sent from my Mi A2 using Tapatalk Click to expand... Hvala puno Mnogo volim ovaj sat
Nenad Arandjelovic Active member May 20, 2019 #5,083 Milos G. said: Hvala puno Mnogo volim ovaj sat Click to expand... Meni se najvise svidja sto je na celiku i sto se sve super uklopilo. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Milos G. said: Hvala puno Mnogo volim ovaj sat Click to expand... Meni se najvise svidja sto je na celiku i sto se sve super uklopilo. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
M Milos G. New member May 20, 2019 #5,084 Nenad Arandjelovic said: Meni se najvise svidja sto je na celiku i sto se sve super uklopilo. Sent from my Mi A2 using Tapatalk Click to expand... Celu sam ga zimu nosio na nato kaiševima, ali mi se više sviđa na čeliku
Nenad Arandjelovic said: Meni se najvise svidja sto je na celiku i sto se sve super uklopilo. Sent from my Mi A2 using Tapatalk Click to expand... Celu sam ga zimu nosio na nato kaiševima, ali mi se više sviđa na čeliku
sdbiba Well-known member May 21, 2019 #5,098 Seiko Presage SPB067J1 Sent from my SM-G955F using Tapatalk