C Can'tStand'Ya New member Jul 8, 2018 #525 za ispis iz mora, pre oluje ... Sent from my SM-A320F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jul 9, 2018 #530 Seiko Sportura Kinetic GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk
srdjanr Active member Jul 9, 2018 #531 Baby Tuna u Plavoj laguni. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
srdjanr Active member Jul 9, 2018 #532 Evo još par slika iz "Rajskog okruženja" koje mi nisu prikačene u prethodnom postu. Ne znam zašto se pokvari rezolucija slika nakon kačenja, to mi se dešava samo preko Tapatalk-a. Ako neko ima ideju kako da rešim problem, bio bih mu zahvalan. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Evo još par slika iz "Rajskog okruženja" koje mi nisu prikačene u prethodnom postu. Ne znam zašto se pokvari rezolucija slika nakon kačenja, to mi se dešava samo preko Tapatalk-a. Ako neko ima ideju kako da rešim problem, bio bih mu zahvalan. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Jul 9, 2018 #535 Seiko Prospex Baby Tuna Sent from my SM-G955F using Tapatalk