Nešoni New member Oct 19, 2018 #1,941 Danas ceo dan palo orezivanje. Nije mu vreme, ali ne mogu u februaru po hladnoći da se maltretiram. Skupljam snagu da spremim nešto za jelo. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Danas ceo dan palo orezivanje. Nije mu vreme, ali ne mogu u februaru po hladnoći da se maltretiram. Skupljam snagu da spremim nešto za jelo. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
sdbiba Well-known member Oct 19, 2018 #1,942 Na rodjendanu kod sina Sent from my SM-G955F using Tapatalk
skydrummer New member Oct 19, 2018 #1,944 Pozdrav Simo! Ti li si ? Pitao bih te za lozinku da utvrdimo da li si to zaista ti ali te toliko dugo nije bilo da smo je i mi zaboravili.
Pozdrav Simo! Ti li si ? Pitao bih te za lozinku da utvrdimo da li si to zaista ti ali te toliko dugo nije bilo da smo je i mi zaboravili.
Elvedin Active member Oct 21, 2018 #1,948 Pa da zapocnemo dan na forumu, pozdrav svima... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Oct 21, 2018 #1,949 Seiko Sportura Kinetic GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nešoni New member Oct 21, 2018 #1,957 Danas odmor. Ne ustajem iz kreveta. Usput prelistavam Berićev najnoviji katalog Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Danas odmor. Ne ustajem iz kreveta. Usput prelistavam Berićev najnoviji katalog Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
dusan51 New member Oct 21, 2018 #1,959 dr.Duka said: Click to expand... Imenjace sjajna Bulova:thumbsup: steta sto je za moju ruku prevelika
dr.Duka said: Click to expand... Imenjace sjajna Bulova:thumbsup: steta sto je za moju ruku prevelika
dr.Duka New member Oct 21, 2018 #1,960 dusan51 said: Imenjace sjajna Bulova steta sto je za moju ruku prevelika Click to expand... L2L je 53mm a na DS Powermatic 51 mm(+-1mm) ako se ne varam..Mada L2L uvek može da se zamaskira sa sa lepim nato Ja Bulovu trenutno nosim na gumi, dok Kalle ne napravi neki lep kais
dusan51 said: Imenjace sjajna Bulova steta sto je za moju ruku prevelika Click to expand... L2L je 53mm a na DS Powermatic 51 mm(+-1mm) ako se ne varam..Mada L2L uvek može da se zamaskira sa sa lepim nato Ja Bulovu trenutno nosim na gumi, dok Kalle ne napravi neki lep kais