M mladenstamenic New member Jun 18, 2018 #204 Orf said: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Click to expand... E gde si ga kupio, ta amfibija mi se najvise svidja Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Orf said: Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Click to expand... E gde si ga kupio, ta amfibija mi se najvise svidja Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Elvedin Well-known member Jun 18, 2018 #206 Neki ga jos zovu i piksla, pepeljara... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Jun 19, 2018 #208 Seiko Sportura Kinetic GMT Sent from my SM-G955F using Tapatalk
cikaZubic New member Jun 19, 2018 #211 therion said: Koji joj kais bolje stoji? Click to expand... Ja glasam za gumu
srdjanr Active member Jun 19, 2018 #215 Odličan diver kolega! Guma je i moj izbor za paklene vrućine, naročito takva.☺ Super je legla na Baby Tunu. Da li je to Borealis guma ili Obris Morgan? therion said: I ja sam odabrao gumu , najbolja opcija za vruce dane Click to expand... Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Odličan diver kolega! Guma je i moj izbor za paklene vrućine, naročito takva.☺ Super je legla na Baby Tunu. Da li je to Borealis guma ili Obris Morgan? therion said: I ja sam odabrao gumu , najbolja opcija za vruce dane Click to expand... Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
therion New member Jun 19, 2018 #219 srdjanr said: Odličan diver kolega! Guma je i moj izbor za paklene vrućine, naročito takva.☺ Super je legla na Baby Tunu. Da li je to Borealis guma ili Obris Morgan? Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Click to expand... Hvala To je Borealis. Po mom iskustvu mnogo mnogo bolja od OB i ni malo losija od Isofrane. Udobna, dovoljno rupa za precizno podesavanje na zglob i potpuno bez neugodnih mirisa. Za 25 USD ne ide bolje
srdjanr said: Odličan diver kolega! Guma je i moj izbor za paklene vrućine, naročito takva.☺ Super je legla na Baby Tunu. Da li je to Borealis guma ili Obris Morgan? Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Click to expand... Hvala To je Borealis. Po mom iskustvu mnogo mnogo bolja od OB i ni malo losija od Isofrane. Udobna, dovoljno rupa za precizno podesavanje na zglob i potpuno bez neugodnih mirisa. Za 25 USD ne ide bolje