Elvedin Well-known member Jul 18, 2018 #681 Cudan je svijet, drugima placaju da ih nose, mi placamo da ih nosimo. Cestitke Sdbiba, u zdravlju te sluzio. Piksi, Daytona je... I ja danas Seiko... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока Last edited: Jul 18, 2018
Cudan je svijet, drugima placaju da ih nose, mi placamo da ih nosimo. Cestitke Sdbiba, u zdravlju te sluzio. Piksi, Daytona je... I ja danas Seiko... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Jul 18, 2018 #682 Elvedin said: Cudan je svijet, drugima placaju da ih nose, mi placamo da ih nosimo. Cestitke Sdbiba, u zdravlju te sluzio. Piksi, Daytona je... I ja danas Seiko... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока Click to expand... Hvala puno kolega Elvedine! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Elvedin said: Cudan je svijet, drugima placaju da ih nose, mi placamo da ih nosimo. Cestitke Sdbiba, u zdravlju te sluzio. Piksi, Daytona je... I ja danas Seiko... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока Click to expand... Hvala puno kolega Elvedine! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jul 18, 2018 #684 skydrummer said: Sdbiba, čestitke. U zdravlju ga nosio. Click to expand... Hvala puno kolega skydrummer! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
skydrummer said: Sdbiba, čestitke. U zdravlju ga nosio. Click to expand... Hvala puno kolega skydrummer! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Elvedin Well-known member Jul 19, 2018 #688 19 stepeni i dugi rukavi na 19. Jul. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
therion New member Jul 19, 2018 #689 A ovde 30 stepeni.. Treba mi jedan Erdinger Alkoholfrei, najprirodniji izotonik na planeti