Tigar sa Eufrata-Tigufrat Banned Jul 29, 2018 #841 Danas na tigrovoj ruci NOS belutak Gesendet von meinem SM-J730F mit Tapatalk
sdbiba Well-known member Jul 30, 2018 #852 Seiko Prospex Mini Turtle SRPC37J1 Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nešoni Member Jul 30, 2018 #853 Još ova nedelja i onda tri nedelje odmora. Izdrži Nešoni još malo.... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Još ova nedelja i onda tri nedelje odmora. Izdrži Nešoni još malo.... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nešoni Member Jul 30, 2018 #858 Uros GT said: 1967 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Mnogo mi je lepši na metalu. Ova guma mi deluje uzano naspram kućišta pa mi sat izgleda ko igračka Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Uros GT said: 1967 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Mnogo mi je lepši na metalu. Ova guma mi deluje uzano naspram kućišta pa mi sat izgleda ko igračka Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Uros GT New member Jul 30, 2018 #859 Ovo mi se nešto vuklo po fioci pa se setio, boje se savršeno slažu, pa sam se sinoć zanimao. Inače nije uopšte uzan i meni nekako odgovara iako ne volim gumu, nego je ovaj sat katastrofa za slikati, baš ne uspevam da nađem lep ugao.
Ovo mi se nešto vuklo po fioci pa se setio, boje se savršeno slažu, pa sam se sinoć zanimao. Inače nije uopšte uzan i meni nekako odgovara iako ne volim gumu, nego je ovaj sat katastrofa za slikati, baš ne uspevam da nađem lep ugao.