Nešoni Member Nov 8, 2018 #2,168 milan zmaj said: Uhhhh IWC Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока Click to expand... Uff lep ali meni deluje prevelik za tvoj zglob. Za te parice mora kvalitet, tradicija ali i izgled na ruci Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
milan zmaj said: Uhhhh IWC Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока Click to expand... Uff lep ali meni deluje prevelik za tvoj zglob. Za te parice mora kvalitet, tradicija ali i izgled na ruci Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
milan zmaj New member Nov 8, 2018 #2,170 Nešoni said: Uff lep ali meni deluje prevelik za tvoj zglob. Za te parice mora kvalitet, tradicija ali i izgled na ruci Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... 46 mm mozda lose islikano ali nosilo se i 47 pa nije nista falilo,a uzgred ma moju visinu i tezinu ide ovo...poz Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Nešoni said: Uff lep ali meni deluje prevelik za tvoj zglob. Za te parice mora kvalitet, tradicija ali i izgled na ruci Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... 46 mm mozda lose islikano ali nosilo se i 47 pa nije nista falilo,a uzgred ma moju visinu i tezinu ide ovo...poz Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
milan zmaj New member Nov 8, 2018 #2,172 Imitiras me sa Ivicom a? Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока