bt321 New member Feb 4, 2019 #3,441 don Alberto said: Click to expand... Najlepsi Braja za mene bode oci
don Alberto Well-known member Feb 4, 2019 #3,443 bt321 said: Najlepsi Braja za mene bode oci Click to expand... Hvala!!!
R Ralesd New member Feb 4, 2019 #3,444 bt321 said: Najlepsi Braja za mene bode oci Click to expand... Pitaj da ti proda ili da ti nadje Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
bt321 said: Najlepsi Braja za mene bode oci Click to expand... Pitaj da ti proda ili da ti nadje Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
bt321 New member Feb 4, 2019 #3,446 Ralesd said: Pitaj da ti proda ili da ti nadje Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Evo Pitam javno jel ti je na prodaju??? jel mozes da mi nadzes..koja mu je cena
Ralesd said: Pitaj da ti proda ili da ti nadje Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Evo Pitam javno jel ti je na prodaju??? jel mozes da mi nadzes..koja mu je cena
skydrummer New member Feb 4, 2019 #3,448 Da li su prvi linkovi od orginalne narukvice pa si na njih namontirao kaiš ili su ti linkovi neki posebno kupljeni adapteri za kaiš? Inače, lepa Neptunka. aviator said: Click to expand... Za Strelu "like" po automatizmu.:thumbup: Shaneman said: Strela 40mm Meni idelana dimenzija Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand...
Da li su prvi linkovi od orginalne narukvice pa si na njih namontirao kaiš ili su ti linkovi neki posebno kupljeni adapteri za kaiš? Inače, lepa Neptunka. aviator said: Click to expand... Za Strelu "like" po automatizmu.:thumbup: Shaneman said: Strela 40mm Meni idelana dimenzija Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand...
aviator Member Feb 4, 2019 #3,449 skydrummer said: Da li su prvi linkovi od orginalne narukvice pa si na njih namontirao kaiš ili su ti linkovi neki posebno kupljeni adapteri za kaiš? Click to expand... Meranom je takvu pravi. https://meranom.com/en/amphibian-classic/vostok-watch-amphibian-classic-960759pu.html
skydrummer said: Da li su prvi linkovi od orginalne narukvice pa si na njih namontirao kaiš ili su ti linkovi neki posebno kupljeni adapteri za kaiš? Click to expand... Meranom je takvu pravi. https://meranom.com/en/amphibian-classic/vostok-watch-amphibian-classic-960759pu.html
skydrummer New member Feb 4, 2019 #3,450 Gracias. Znači Vostok je napravio adapter. Bolje rešenje nego kaiševi sa usečenom sredinom za koje trebaju iglice sa ušrafljujućom glavom (tzv. t bars). Ovako sa adapterom lakše je "igrati" se sa kaiševima.
Gracias. Znači Vostok je napravio adapter. Bolje rešenje nego kaiševi sa usečenom sredinom za koje trebaju iglice sa ušrafljujućom glavom (tzv. t bars). Ovako sa adapterom lakše je "igrati" se sa kaiševima.