BucaJr. Member Feb 7, 2019 #3,481 taunus said: Delbana Click to expand... Jel' ovo fora sa 0 na 6, ili... Šta god da je, mogo mi se sviđa :thumbsup: edit: Biće da je krug hronografa delimično 'pokrio' a na slici se ne vidi baš jasno, ali je stvarno super... Last edited: Feb 7, 2019
taunus said: Delbana Click to expand... Jel' ovo fora sa 0 na 6, ili... Šta god da je, mogo mi se sviđa :thumbsup: edit: Biće da je krug hronografa delimično 'pokrio' a na slici se ne vidi baš jasno, ali je stvarno super...
don Alberto Well-known member Feb 7, 2019 #3,483 BucaJr. said: Jel' ovo fora sa 0 na 6, ili... Šta god da je, mogo mi se sviđa :thumbsup: edit: Biće da je krug hronografa delimično 'pokrio' a na slici se ne vidi baš jasno, ali je stvarno super... Click to expand... Meni deluje kao da je otpao vrh šestice !!!
BucaJr. said: Jel' ovo fora sa 0 na 6, ili... Šta god da je, mogo mi se sviđa :thumbsup: edit: Biće da je krug hronografa delimično 'pokrio' a na slici se ne vidi baš jasno, ali je stvarno super... Click to expand... Meni deluje kao da je otpao vrh šestice !!!
taunus Well-known member Feb 7, 2019 #3,484 Dosao kolega sam do zakljucka.Sve je fabricki. Danas Perseo
Z Zorg Member Feb 7, 2019 #3,485 Danas Vanuatu u novom / starom ruhu (mislim da je bez narukvice laksi jedno 300g)
B blackwhite New member Feb 7, 2019 #3,488 Malo sam se prenovio ..stigao juce ,jutros ,,osposobljen ,, i evo gaaa
Petar012 New member Feb 7, 2019 #3,490 Нема ко нема терористу <3 Sent from my Redmi 5A using Tapatalk
sdbiba Well-known member Feb 7, 2019 #3,494 blackwhite said: Malo sam se prenovio ..stigao juce ,jutros ,,osposobljen ,, i evo gaaa View attachment 140957 Click to expand... Kolega,cestitam na prinovi! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
blackwhite said: Malo sam se prenovio ..stigao juce ,jutros ,,osposobljen ,, i evo gaaa View attachment 140957 Click to expand... Kolega,cestitam na prinovi! Sent from my SM-G955F using Tapatalk
popovac 76 New member Feb 8, 2019 #3,499 Dobro jutro svima..... jedna BAŠ plava jutarnja i pridružujem se čestitkama kolegi Blackwhite na prinovi..... njinjaaaaaaaaa
Dobro jutro svima..... jedna BAŠ plava jutarnja i pridružujem se čestitkama kolegi Blackwhite na prinovi..... njinjaaaaaaaaa