Nešoni New member Mar 7, 2019 #3,984 don Alberto said: Click to expand... Don, slobodno promeni malo perspektivu. Da vidimo da li sat ima i drugu stranu Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
don Alberto said: Click to expand... Don, slobodno promeni malo perspektivu. Da vidimo da li sat ima i drugu stranu Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
don Alberto Active member Mar 7, 2019 #3,986 Nešoni said: Don, slobodno promeni malo perspektivu. Da vidimo da li sat ima i drugu stranu Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Bih ja,ali me osvetljenje uvek zeza,tako da mi pod ovim uglom jedino uspeva fotografija!!!
Nešoni said: Don, slobodno promeni malo perspektivu. Da vidimo da li sat ima i drugu stranu Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Bih ja,ali me osvetljenje uvek zeza,tako da mi pod ovim uglom jedino uspeva fotografija!!!
eee Super Moderator Staff member Mar 7, 2019 #3,991 dusan51 said: eee, lepo skockano Click to expand... Hvala Dusane . Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
dusan51 said: eee, lepo skockano Click to expand... Hvala Dusane . Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Nešoni New member Mar 8, 2019 #4,000 Spa, bazen, vince, masaže i ostali .urci. Bez dece 3 dana....Pobegao sa lepšom polovinom. Uraaaa Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Spa, bazen, vince, masaže i ostali .urci. Bez dece 3 dana....Pobegao sa lepšom polovinom. Uraaaa Sent from my BLA-L29 using Tapatalk