Petar012 New member Mar 11, 2019 #4,064 Sa malim zakašnjenjem ali još uvek na ruci Sent from my Redmi 5A using Tapatalk
M Misa NS New member Mar 11, 2019 #4,065 Danas novitet, sa čudnim ciferom koji menja boje ... Kaiš custom made za sat, sad (lažna) dilema da li menjati i na ostalim raketama narukvicu ... Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
Danas novitet, sa čudnim ciferom koji menja boje ... Kaiš custom made za sat, sad (lažna) dilema da li menjati i na ostalim raketama narukvicu ... Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
mizzy Active member Mar 11, 2019 #4,067 @Misa NS Odlican sat, i jos lepsi "two-stitch" kais :thumbup: Sta je to, klasicna koza, brusena ili neka alcantara?
@Misa NS Odlican sat, i jos lepsi "two-stitch" kais :thumbup: Sta je to, klasicna koza, brusena ili neka alcantara?
M Misa NS New member Mar 11, 2019 #4,068 mizzy said: @Misa NS Odlican sat, i jos lepsi "two-stitch" kais Sta je to, klasicna koza, brusena ili neka alcantara? Click to expand... Klasična, vreme će da je izbrusi Sad sam u klasičnom problemu da gledam u ostale narukvice i jasno je da im sledi zamena... Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
mizzy said: @Misa NS Odlican sat, i jos lepsi "two-stitch" kais Sta je to, klasicna koza, brusena ili neka alcantara? Click to expand... Klasična, vreme će da je izbrusi Sad sam u klasičnom problemu da gledam u ostale narukvice i jasno je da im sledi zamena... Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
K kiko12 New member Mar 12, 2019 #4,071 Za malo da padnem u nesvest.Dobio sam poklon KUFER za moju pasiju.Veliko fala do Deki i Jasmina.:adore:
Za malo da padnem u nesvest.Dobio sam poklon KUFER za moju pasiju.Veliko fala do Deki i Jasmina.:adore: