P petarboj New member Apr 8, 2019 #4,486 Orient Nami 46mm plave sreće Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk
StariAS New member Apr 8, 2019 #4,487 Shaneman said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Čestitke za Klasiku! :congrats:
S Shaneman New member Apr 8, 2019 #4,488 StariAS said: Čestitke za Klasiku! :congrats: Click to expand... Nije moj, pozajmio prijatelj da malo skrece paznju a toliko je lijep model da svakog dana provjeravam meranom da ga porucim cim bude na stanju. Sent from my iPhone using Tapatalk
StariAS said: Čestitke za Klasiku! :congrats: Click to expand... Nije moj, pozajmio prijatelj da malo skrece paznju a toliko je lijep model da svakog dana provjeravam meranom da ga porucim cim bude na stanju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nešoni Member Apr 8, 2019 #4,493 milan zmaj said: Oris Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Rolex i Omegu da baciš (ne trebaju ti više). Samo bezveze skupljaju prašinu.... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
milan zmaj said: Oris Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Rolex i Omegu da baciš (ne trebaju ti više). Samo bezveze skupljaju prašinu.... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
sdbiba Well-known member Apr 8, 2019 #4,499 Seiko Presage SPB067J1 Sent from my SM-G955F using Tapatalk