sdbiba Well-known member May 3, 2019 #4,844 Jos jedna za kraj radne nedelje Sent from my SM-G955F using Tapatalk
sdbiba Well-known member May 4, 2019 #4,845 Seiko Presage SPB067J1 Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nešoni Member May 4, 2019 #4,854 cikaZubic said: Probao Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Click to expand... Odličan. Lepo ti stoji na zglobu. Preskup. Ako ga jako želiš, druga priča.. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
cikaZubic said: Probao Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Click to expand... Odličan. Lepo ti stoji na zglobu. Preskup. Ako ga jako želiš, druga priča.. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
cikaZubic New member May 5, 2019 #4,856 Nešoni said: Odličan. Lepo ti stoji na zglobu. Preskup. Ako ga jako želiš, druga priča.. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Dopada mi se vec duže vreme, morao sam da ga probam. Na moju žalost sad mi se dopada još više, ako naleti neka kombinatorima i povoljna kupovina Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Nešoni said: Odličan. Lepo ti stoji na zglobu. Preskup. Ako ga jako želiš, druga priča.. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Click to expand... Dopada mi se vec duže vreme, morao sam da ga probam. Na moju žalost sad mi se dopada još više, ako naleti neka kombinatorima i povoljna kupovina Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
sdbiba Well-known member May 5, 2019 #4,857 Seiko Alpinist SARB017 Sent from my SM-G955F using Tapatalk