don Alberto Well-known member Jun 5, 2019 #5,341 milan zmaj said: Ada i glupa kisa Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Pazi da ne padneš sa bicikla na sat!!!
milan zmaj said: Ada i glupa kisa Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Pazi da ne padneš sa bicikla na sat!!!
milan zmaj New member Jun 5, 2019 #5,342 sdbiba said: Bez kise Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... Ne treba ja da pazim....ma stavi ti kesu preko njega da se ne sekiras Don ne vozim s ovim pa da ni daju nov odmah Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
sdbiba said: Bez kise Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... Ne treba ja da pazim....ma stavi ti kesu preko njega da se ne sekiras Don ne vozim s ovim pa da ni daju nov odmah Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
sdbiba Well-known member Jun 5, 2019 #5,343 milan zmaj said: Ne treba ja da pazim....ma stavi ti kesu preko njega da se ne sekiras Don ne vozim s ovim pa da ni daju nov odmah Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Simpaticno moj prijatelju,ne bih ja poredio Rolex-a i Seika nikako, nego kontam da ne popusti pa sta posle,servis je preskup Sent from my SM-G955F using Tapatalk
milan zmaj said: Ne treba ja da pazim....ma stavi ti kesu preko njega da se ne sekiras Don ne vozim s ovim pa da ni daju nov odmah Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Simpaticno moj prijatelju,ne bih ja poredio Rolex-a i Seika nikako, nego kontam da ne popusti pa sta posle,servis je preskup Sent from my SM-G955F using Tapatalk
milan zmaj New member Jun 5, 2019 #5,344 sdbiba said: Simpaticno moj prijatelju,ne bih ja poredio Rolex-a i Seika nikako, nego kontam da ne popusti pa sta posle,servis je preskup Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... Sad bi ti nesto rekao ali ne zelim lavinu ... tacnije 570 eur mi je prosli put receno sa poliranjem Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
sdbiba said: Simpaticno moj prijatelju,ne bih ja poredio Rolex-a i Seika nikako, nego kontam da ne popusti pa sta posle,servis je preskup Sent from my SM-G955F using Tapatalk Click to expand... Sad bi ti nesto rekao ali ne zelim lavinu ... tacnije 570 eur mi je prosli put receno sa poliranjem Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
sdbiba Well-known member Jun 5, 2019 #5,345 milan zmaj said: Sad bi ti nesto rekao ali ne zelim lavinu ... tacnije 570 eur mi je prosli put receno sa poliranjem Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Ok,sto kazu englezi no hard feelings Sent from my SM-G955F using Tapatalk
milan zmaj said: Sad bi ti nesto rekao ali ne zelim lavinu ... tacnije 570 eur mi je prosli put receno sa poliranjem Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Ok,sto kazu englezi no hard feelings Sent from my SM-G955F using Tapatalk
sector77 New member Jun 5, 2019 #5,347 Kišica i ventilator Poslano sa mog SM-J600FN koristeći Tapatalk
C Can'tStand'Ya New member Jun 5, 2019 #5,348 ljubimac, treci dan u nizu ... Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jun 5, 2019 #5,352 Can'tStand'Ya said: ljubimac, treci dan u nizu ... Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Click to expand... Bas lep Seiko diver's Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Can'tStand'Ya said: ljubimac, treci dan u nizu ... Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Click to expand... Bas lep Seiko diver's Sent from my SM-G955F using Tapatalk
sdbiba Well-known member Jun 6, 2019 #5,357 Seiko Cocktail Time SARB065 Sent from my SM-G955F using Tapatalk
M Misa NS New member Jun 6, 2019 #5,360 Slava. Zamenjen kaiš, uradjeno poliranje pleksija, kao nov! Sent from my BBD100-1 using Tapatalk