Pimpi New member Sep 9, 2017 #2,282 Nenad Arandjelovic said: VEceras ovako. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Dobri su mi ovi europski vostoci. Kako je s datumom? Cini mi se mali, jel se dobro vidi? Sent from my mobitel koji imam koristeći Tlapatlaka
Nenad Arandjelovic said: VEceras ovako. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Dobri su mi ovi europski vostoci. Kako je s datumom? Cini mi se mali, jel se dobro vidi? Sent from my mobitel koji imam koristeći Tlapatlaka
Nenad Arandjelovic Active member Sep 9, 2017 #2,283 Odlicni su,ove nove serije imaju jos i bolji mehanizam sa rucnim navijanjem i hakovanjem.Datum jeste malo manji,ali se dobro vidi. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Odlicni su,ove nove serije imaju jos i bolji mehanizam sa rucnim navijanjem i hakovanjem.Datum jeste malo manji,ali se dobro vidi. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
srdjanr Active member Sep 9, 2017 #2,291 Danas novitet u kolekciji. Seiko Prospex SRPB41K1 "Samurai" Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
L lsvemir27 New member Sep 9, 2017 #2,292 therion said: King Seiko 4502-7010 Click to expand... To! Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
sdbiba Well-known member Sep 9, 2017 #2,294 Zahvalio bih se, kao Seikov ambasador , svim kolegama koji su podrzali akciju "SEIKO subota" Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Zahvalio bih se, kao Seikov ambasador , svim kolegama koji su podrzali akciju "SEIKO subota" Sent from my SM-G900F using Tapatalk
srdjanr Active member Sep 9, 2017 #2,295 Elvedin said: Srdjane, u zdravlju da te sluzi. :congrats: Click to expand... Hvala Elvedine! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Elvedin said: Srdjane, u zdravlju da te sluzi. :congrats: Click to expand... Hvala Elvedine! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
P petarboj New member Sep 9, 2017 #2,297 Samo jako, samo Seiko BTW, Samuraj kida. Čestitke! Sent from my LG V20 using Tapatalk
srdjanr Active member Sep 9, 2017 #2,299 petarboj said: Samo jako, samo Seiko BTW, Samuraj kida. Čestitke! Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Hvala Petarboy! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
petarboj said: Samo jako, samo Seiko BTW, Samuraj kida. Čestitke! Sent from my LG V20 using Tapatalk Click to expand... Hvala Petarboy! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
P petarboj New member Sep 9, 2017 #2,300 Nema na čemu P.S. iz nekog razloga mi je smešno što svi misle da je petarboy a ne petarboj, da sam se zeznuo boj je zapravo prva tri slova prezimena kao klinac, pre 20 god sam napravio taj mail na Yahoo i onda nastavio da koristim i na forumima Sent from my LG V20 using Tapatalk
Nema na čemu P.S. iz nekog razloga mi je smešno što svi misle da je petarboy a ne petarboj, da sam se zeznuo boj je zapravo prva tri slova prezimena kao klinac, pre 20 god sam napravio taj mail na Yahoo i onda nastavio da koristim i na forumima Sent from my LG V20 using Tapatalk