gogmajster New member Sep 28, 2017 #2,721 Stigao novajlija! Prezadovoljan.Bravo Japanci! Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
BucaJr. Member Sep 28, 2017 #2,722 Uuuuuu, što je dobar!!! Sve čestitke gogmajster, pun pogodak :thumbsup:
gogmajster New member Sep 28, 2017 #2,723 Hvala Buco,totalno se slažem.Odusevio me. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Elvedin Well-known member Sep 28, 2017 #2,732 Ima li oraha, a Sky? Ove godine su oni prvi stradali, bar kod nas ovamo. Zato im je i cijena paprena koliko sam cuo. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Ima li oraha, a Sky? Ove godine su oni prvi stradali, bar kod nas ovamo. Zato im je i cijena paprena koliko sam cuo. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
skydrummer New member Sep 28, 2017 #2,733 Ovde orahe nije uništio mraz i sneg tako da ih ima dosta. Zato su recimo stradale jabuke osim verovatno na velikim voćnjacima koji imaju sisteme za zaštitu od mraza. Last edited: Sep 28, 2017
Ovde orahe nije uništio mraz i sneg tako da ih ima dosta. Zato su recimo stradale jabuke osim verovatno na velikim voćnjacima koji imaju sisteme za zaštitu od mraza.
Elvedin Well-known member Sep 29, 2017 #2,734 Kod nas Boga mi jesu, a i jabuke takodje. Mozda iduca godina bude bolja nadam se. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Kod nas Boga mi jesu, a i jabuke takodje. Mozda iduca godina bude bolja nadam se. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Petar012 New member Sep 29, 2017 #2,740 gogmajster said: Stigao novajlija! Prezadovoljan.Bravo Japanci! Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Click to expand... Oznaka modela molim Vas Sent from my Mi-4c using Tapatalk
gogmajster said: Stigao novajlija! Prezadovoljan.Bravo Japanci! Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Click to expand... Oznaka modela molim Vas Sent from my Mi-4c using Tapatalk