sdbiba Well-known member May 24, 2017 #301 don Alberto said: Neka,neka,samo mi svi pravite zazubice,pa kad uđem u Bomar,pokupovaću sve zalihe!!! :dance3: Click to expand... Kolega don Alberto da pozurite, cuo sam da su im zalihe ovog modela pri kraju :lol: Last edited: May 24, 2017
don Alberto said: Neka,neka,samo mi svi pravite zazubice,pa kad uđem u Bomar,pokupovaću sve zalihe!!! :dance3: Click to expand... Kolega don Alberto da pozurite, cuo sam da su im zalihe ovog modela pri kraju :lol:
araphel New member May 24, 2017 #302 Danas ovako, a sutra budem možda i ja pravio zazubice Sent from my iPhone using Tapatalk
don Alberto Active member May 24, 2017 #303 sdbiba said: Kolega don Alberto da pozurite, cuo sam da su im zalihe ovog modela pri kraju :lol: Click to expand... Ne sekiraj se,biće drugih modela!!! Ha,ha,ha.:dance3:
sdbiba said: Kolega don Alberto da pozurite, cuo sam da su im zalihe ovog modela pri kraju :lol: Click to expand... Ne sekiraj se,biće drugih modela!!! Ha,ha,ha.:dance3:
Elvedin Well-known member May 25, 2017 #315 Promijenjeno staklo, Ivan Donkey uradio extra posao sa kaisem... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Promijenjeno staklo, Ivan Donkey uradio extra posao sa kaisem... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
eee Super Moderator Staff member May 25, 2017 #316 I dalje u vasem gradu Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Elvedin Well-known member May 25, 2017 #317 bohi said: Stigao danas... Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk Click to expand... U zdravlju da te sluzi kolega. :congrats:
bohi said: Stigao danas... Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk Click to expand... U zdravlju da te sluzi kolega. :congrats: