Elvedin Well-known member Jul 19, 2017 #1,381 Izvinjavam se zbog spojenih postova, da ne bih otisao u off, jedna krupna... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Izvinjavam se zbog spojenih postova, da ne bih otisao u off, jedna krupna... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
dr.Duka New member Jul 20, 2017 #1,383 Polako da se krene.. "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Polako da se krene.. "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
P petarboj New member Jul 20, 2017 #1,385 Jutro! Danas radna raga Jedini sa kojim za kompom mogu da radim a da ga ne osetim Levoruk, miša koristim levom rukom a iz nekog razloga i sat naučio da nosim na njoj Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Jutro! Danas radna raga Jedini sa kojim za kompom mogu da radim a da ga ne osetim Levoruk, miša koristim levom rukom a iz nekog razloga i sat naučio da nosim na njoj Sent from my LG-H960 using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Jul 20, 2017 #1,389 Samo mi plaza treba Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Zenith New member Jul 20, 2017 #1,391 Jedan od meni najlepsih Seika. Podseca me jako na Sinn odnosno na legendarni Seiko Spork. Sent from mTalk.
Jedan od meni najlepsih Seika. Podseca me jako na Sinn odnosno na legendarni Seiko Spork. Sent from mTalk.
araphel New member Jul 20, 2017 #1,393 Kasnim jedan dan, ali šta ima veze. Grand Diver od juče. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Jul 20, 2017 #1,395 Dobro poznati VE. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Petar012 New member Jul 20, 2017 #1,396 Odlični satovi momci. taunus said: Seiko polustoper Click to expand... Pratim Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Odlični satovi momci. taunus said: Seiko polustoper Click to expand... Pratim Sent from my Mi-4c using Tapatalk