Petar012 New member May 16, 2017 #161 Kako s****** savršeno dobar Obris Morgan (feat. Brazzers casting couch u pozadini) Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Kako s****** savršeno dobar Obris Morgan (feat. Brazzers casting couch u pozadini) Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Petar012 New member May 16, 2017 #164 sdbiba said: Hvala kolega Captain Slow, Ckvrlj sat je View attachment 130350 Click to expand... Hoću da vidim ovu lepotu uživo. Jedan dan staviš kafu i ja dođem do palanke. Može? Sent from my Mi-4c using Tapatalk
sdbiba said: Hvala kolega Captain Slow, Ckvrlj sat je View attachment 130350 Click to expand... Hoću da vidim ovu lepotu uživo. Jedan dan staviš kafu i ja dođem do palanke. Može? Sent from my Mi-4c using Tapatalk
sdbiba Well-known member May 16, 2017 #165 Petar012 said: Hoću da vidim ovu lepotu uživo. Jedan dan staviš kafu i ja dođem do palanke. Može? Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Kolega to je dogovoreno, voleo bih jos nasih sa foruma da okupim u Smed.Palanci. Eto to je jedna inicijativa od mene Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Petar012 said: Hoću da vidim ovu lepotu uživo. Jedan dan staviš kafu i ja dođem do palanke. Može? Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Kolega to je dogovoreno, voleo bih jos nasih sa foruma da okupim u Smed.Palanci. Eto to je jedna inicijativa od mene Sent from my SM-G900F using Tapatalk
MMario Well-known member May 16, 2017 #172 ..kolega ne ide ti to...kako postavljas slike?? Jesi potrazio objasnjenj o postavljanju fotki??
Captain Slow New member May 16, 2017 #173 Niko nije kudio Seiko već 2 dana i forum odbija da kači slike . Jedan Seiko za laku noć. @Haifisch23 odlični satovi, Longines mi se najsviđa :adore: .
Niko nije kudio Seiko već 2 dana i forum odbija da kači slike . Jedan Seiko za laku noć. @Haifisch23 odlični satovi, Longines mi se najsviđa :adore: .
VLADAN P Super Moderator Staff member May 16, 2017 #174 rule said: Click to expand... Sat je neviđen :thumbup:
Petar012 New member May 17, 2017 #180 Rule odlični satovi Kapetane to nešto zemljano? Neki skx a? Sent from my Mi-4c using Tapatalk