skydrummer New member Aug 18, 2017 #1,881 MMario said: ^..jel' moze i ovaj iz '57? Click to expand... Priznaj da ti je to sat sa velike mature. Uzgred, koji je precnik?
MMario said: ^..jel' moze i ovaj iz '57? Click to expand... Priznaj da ti je to sat sa velike mature. Uzgred, koji je precnik?
MMario Well-known member Aug 18, 2017 #1,882 ..znam da je kupljen 1957, e sad....a precnik je 36mm mada se nosi kao dosta veci...sav je u ciferu
skydrummer New member Aug 18, 2017 #1,883 sdbiba said: ...kaze covek, ''ako prodajes ovaj sat nudim 15.000 din. ipak je polovan'' :flapper::thumbsup: View attachment 132138 Click to expand... Taj mora da radi procenu stete za osiguravajuca drustva.
sdbiba said: ...kaze covek, ''ako prodajes ovaj sat nudim 15.000 din. ipak je polovan'' :flapper::thumbsup: View attachment 132138 Click to expand... Taj mora da radi procenu stete za osiguravajuca drustva.
sdbiba Well-known member Aug 18, 2017 #1,885 skydrummer said: Taj mora da radi procenu stete za osiguravajuca drustva. Click to expand... Kad mi covek rece ja u cudu, ne mogu da verujem :blink:
skydrummer said: Taj mora da radi procenu stete za osiguravajuca drustva. Click to expand... Kad mi covek rece ja u cudu, ne mogu da verujem :blink:
Elvedin Well-known member Aug 18, 2017 #1,886 Za vintage petak, vintage Vostok... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
dusan51 New member Aug 18, 2017 #1,887 Sinoc se malo igrao sa podesavanjem.....iako sat nosim i kada spavam, mali je,nocas, odradio kalibraciju:dance3:cudo od satica.
Sinoc se malo igrao sa podesavanjem.....iako sat nosim i kada spavam, mali je,nocas, odradio kalibraciju:dance3:cudo od satica.
sdbiba Well-known member Aug 18, 2017 #1,892 ixtis said: Stigao FFF. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Cestitam na prinovi kolega ixtis! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ixtis said: Stigao FFF. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Click to expand... Cestitam na prinovi kolega ixtis! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
IGY New member Aug 18, 2017 #1,893 Boctok made in CCCP Ixtis čestitam,uzivaj Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Elvedin Well-known member Aug 19, 2017 #1,895 Tolarbo, odlican Astron. :thumbsup: Ixtis, pridruzujem se cestitkama. U zdravlju da te sluzi. :congrats:
Tolarbo, odlican Astron. :thumbsup: Ixtis, pridruzujem se cestitkama. U zdravlju da te sluzi. :congrats:
don Alberto Active member Aug 19, 2017 #1,896 Jel danas taj dan D ??? Saturday night fever. Ha,ha,ha. Seiko subota. Samo što sam ovaj sat poklonio sinu,pa je slika na njegovoj ruci,da ne pomisli neko da sam se podmladio zbog kože na ruci. Ha,ha,ha.
Jel danas taj dan D ??? Saturday night fever. Ha,ha,ha. Seiko subota. Samo što sam ovaj sat poklonio sinu,pa je slika na njegovoj ruci,da ne pomisli neko da sam se podmladio zbog kože na ruci. Ha,ha,ha.
sdbiba Well-known member Aug 19, 2017 #1,897 Dan D, Seiko subotaaaaa... Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Elvedin Well-known member Aug 19, 2017 #1,899 Kolega, mislim da gazde treba da te banuju. Postavljas slike tudjih satova. Seiko subota... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Kolega, mislim da gazde treba da te banuju. Postavljas slike tudjih satova. Seiko subota... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока