skydrummer New member May 10, 2017 #26 Kapetane ako imaš vremena napiši nešto o tom Citizenu. Dugo nije bilo predstavljanja nekog starovremenskog digitalca. Inače, lep Citizen.:thumbup: Captain Slow said: Nije Seiko ali nadam se da mož' da prođe . Click to expand...
Kapetane ako imaš vremena napiši nešto o tom Citizenu. Dugo nije bilo predstavljanja nekog starovremenskog digitalca. Inače, lep Citizen.:thumbup: Captain Slow said: Nije Seiko ali nadam se da mož' da prođe . Click to expand...
Adzem New member May 10, 2017 #28 Odlicno sto se otvara nova tema, samo jos kad bi zabranili vlasnicima Submarinera i Seamaster-a da postavljaju slike, to moja dusa i mentalno zdravlje ne mogu vise da trpe... :crying::drool: Last edited: May 11, 2017
Odlicno sto se otvara nova tema, samo jos kad bi zabranili vlasnicima Submarinera i Seamaster-a da postavljaju slike, to moja dusa i mentalno zdravlje ne mogu vise da trpe... :crying::drool:
Nikola Milivojevic New member May 11, 2017 #32 Haifisch23 said: Danas Longines View attachment 130269 View attachment 130270 Click to expand... Prelep sat. To je iz master kolekcije longines-a?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Haifisch23 said: Danas Longines View attachment 130269 View attachment 130270 Click to expand... Prelep sat. To je iz master kolekcije longines-a?! Sent from my iPhone using Tapatalk
H Haifisch23 Well-known member May 11, 2017 #36 Nikola Milivojevic said: Prelep sat. To je iz master kolekcije longines-a?! Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Hvala! Da, sat dolazi iz Master kolekcije, sa L678 mehanizmom odnosno VALJOUX 7751.
Nikola Milivojevic said: Prelep sat. To je iz master kolekcije longines-a?! Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Hvala! Da, sat dolazi iz Master kolekcije, sa L678 mehanizmom odnosno VALJOUX 7751.
Petar012 New member May 11, 2017 #38 Haifisch23 said: Hvala! Da, sat dolazi iz Master kolekcije, sa L678 mehanizmom odnosno VALJOUX 7751. Click to expand... A gde je meni hvala što sam ti pohvalio CELU kolekciju Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Haifisch23 said: Hvala! Da, sat dolazi iz Master kolekcije, sa L678 mehanizmom odnosno VALJOUX 7751. Click to expand... A gde je meni hvala što sam ti pohvalio CELU kolekciju Sent from my Mi-4c using Tapatalk
H Haifisch23 Well-known member May 11, 2017 #39 Petar012 said: A gde je meni hvala što sam ti pohvalio CELU kolekciju Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Oprostićeš mi na početničkom neiskustvu. Nisam znao, da si mislio tačno na moju kolekciju. Hvala!!
Petar012 said: A gde je meni hvala što sam ti pohvalio CELU kolekciju Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand... Oprostićeš mi na početničkom neiskustvu. Nisam znao, da si mislio tačno na moju kolekciju. Hvala!!
Elvedin Active member May 11, 2017 #40 Ma nece on da mu se zahvaljujes, hoce onaj Seiko od 40 leta. Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока