Petar012 New member May 31, 2017 #425 To je ženska kornjača, pravi mužjaci nose pepsi sa crnim brojčanikom Ja nastavljam sa blesavim kaišem, mada mislim da ovaj kaiš ide samo uz crne i bele satove, da ih razbije... Na om2 je sve komplet prešareno Sent from my Mi-4c using Tapatalk
To je ženska kornjača, pravi mužjaci nose pepsi sa crnim brojčanikom Ja nastavljam sa blesavim kaišem, mada mislim da ovaj kaiš ide samo uz crne i bele satove, da ih razbije... Na om2 je sve komplet prešareno Sent from my Mi-4c using Tapatalk
DrAgod New member May 31, 2017 #427 GMT Master II To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
araphel New member Jun 1, 2017 #434 Uz malo truda i ideja sve može da se sredi. Zilla ponovo u najboljem izdanju - adapteri plus heavy duty Zulu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uz malo truda i ideja sve može da se sredi. Zilla ponovo u najboljem izdanju - adapteri plus heavy duty Zulu. Sent from my iPhone using Tapatalk
croarcher New member Jun 1, 2017 #438 Plastik fantastik Na onoj plavoj Amfibiji je samo mijenjan bezel (AM),sekundara s drugog Vostoka i narukvica za desetak $ (China).
Plastik fantastik Na onoj plavoj Amfibiji je samo mijenjan bezel (AM),sekundara s drugog Vostoka i narukvica za desetak $ (China).
Elvedin Well-known member Jun 1, 2017 #439 Ovih dana ova 3 u rotaciji... Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Rile VG New member Jun 1, 2017 #440 Dodaj svetu malo boje... Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk