Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Kad sam jih ja trazio, nije bilo drugih. A kod Toxic nato ne drze tacno te dimenzije, a druga stvar je bila, da nisam znao koliko kosta, da jih posalju u Sloveniju.
Na WUSu svi preporucuju ove iglice iz Australije, koje ne kostaju bas neko bogatstvo i zbog toga sam odlucio, da jih uzmem od njih. Samo kliknes Buy now i gotovo.

Guppy i Citizen...

7ee877db5bb475fcf562c6f6315091f5.jpg

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

541655288f5bca588467891b291431c0.jpg

"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"

Kad sam jih ja trazio, nije bilo drugih. A kod Toxic nato ne drze tacno te dimenzije, a druga stvar je bila, da nisam znao koliko kosta, da jih posalju u Sloveniju.
Na WUSu svi preporucuju ove iglice iz Australije, koje ne kostaju bas neko bogatstvo i zbog toga sam odlucio, da jih uzmem od njih. Samo kliknes Buy now i gotovo.
Ma ok samo me je zanimalo jesu li dobre...

@Dr.duka koja oznaka model sta god te amfibije?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Osnova (pre modovanja je bio model 710916) .Onda je :
-Promenjen cifer ,stavljen model 512(Meranom)
-Promenjena krunica,stavljena celicna masinska(Meranom)
-Kazaljke promenjene uzete od Favinova sa Ebay-a
-Stavljen novi bezel (Meranom)
-Mesh (Ebay)
-Poklopac Neptun(Meranom)

"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"

Pogledah stock tu amfibiju. Ja bih samo bezel promenio i meni bi bio simpa. Ali cekam drugi diver do tada cu odlepim gledam sve i svasta :)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Isprobava se novi kais..
b99027b9fc54efae1b7b08ad04067046.jpg
d39692f7bcf1251fcc76afdcae7e045a.jpg
adc2cd20030d2f0e5b49ec25c3fc3560.jpg
1531147bdce68996dd44e1270b5c121a.jpg

E pa nije jedini, zato i pitam ima na bayu i jedan prodavac iz usa ali čitao sam komentare da nisu dobre,a tu je i toxicnato od kojih sam ja kupio.

Koji je na ebay iz usa, mozes li poslati link? Ja sam isto samo nasao twent0 iz Australije od koga sam narucivao 5-6 puta krive iglice, iglice bez "ramena" za monstera. Dva puta sam od toxicnato i mislim da on kupuje od ovoga sa ebaya pa preprodaje

Status
Not open for further replies.
Back