dr.Duka New member Jun 19, 2017 #781 araphel said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Respect za izabir flase hard 'n' heavy. "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
araphel said: Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Respect za izabir flase hard 'n' heavy. "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
dr.Duka New member Jun 19, 2017 #782 sin.er said: Click to expand... Kol'ko pari tajgerica imas? "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
sin.er said: Click to expand... Kol'ko pari tajgerica imas? "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
sin.er New member Jun 20, 2017 #783 dr.Duka said: Kol'ko pari tajgerica imas? Click to expand... 4 para.
milan zmaj New member Jun 20, 2017 #784 sdbiba said: Jedna rodjendanska slika od danas, koliko imam godina ne pitajte View attachment 131303 Click to expand... E nek ti je srecan rodjendan i onaj GMT da mi cuvas Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
sdbiba said: Jedna rodjendanska slika od danas, koliko imam godina ne pitajte View attachment 131303 Click to expand... E nek ti je srecan rodjendan i onaj GMT da mi cuvas Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Jun 20, 2017 #787 milan zmaj said: E nek ti je srecan rodjendan i onaj GMT da mi cuvas Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Hvala ti puno prijatelju milan zmaj, a da, i za GMT ne brini ) Sent from my SM-G900F using Tapatalk
milan zmaj said: E nek ti je srecan rodjendan i onaj GMT da mi cuvas Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Click to expand... Hvala ti puno prijatelju milan zmaj, a da, i za GMT ne brini ) Sent from my SM-G900F using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Jun 20, 2017 #788 Aaaaa, tek sad mi je jasno sto su se tajgerice tako zvale . dr.Duka said: Kol'ko pari tajgerica imas? "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno" Click to expand...
Aaaaa, tek sad mi je jasno sto su se tajgerice tako zvale . dr.Duka said: Kol'ko pari tajgerica imas? "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno" Click to expand...
sin.er New member Jun 20, 2017 #789 Zvale su se Onitsuka Tiger od samog pocetka firme,od 1949-e. Bruce Lee nema veze sa tim Last edited: Jun 20, 2017
eee Super Moderator Staff member Jun 20, 2017 #790 Ma jasno, nego ja sam tek sad povezao tajgerice i tigar. Ranije sam.mislio da ima veze sa tajvanom. Klinac Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ma jasno, nego ja sam tek sad povezao tajgerice i tigar. Ranije sam.mislio da ima veze sa tajvanom. Klinac Sent from my SM-A310F using Tapatalk
sin.er New member Jun 20, 2017 #791 Ja sam se smijao ko konj kad sam kupio prvi par pa sjednem u birtiju a gazda "oooo vidi smekera tajgerice se nose,fina guza" Covjek 60-ak godina,sjeca se da ih je ko klinac gledao na prijenosima Olimpijada...
Ja sam se smijao ko konj kad sam kupio prvi par pa sjednem u birtiju a gazda "oooo vidi smekera tajgerice se nose,fina guza" Covjek 60-ak godina,sjeca se da ih je ko klinac gledao na prijenosima Olimpijada...