Koji sat nosite danas?Maj 2017-Maj 2018.

Status
Not open for further replies.
Eee, taj 3 ring Zulu jeste super upravo zbog tog pomeranja kopče. Mada, ima nešto u kopčanju sa strane, samo da se navikneš. U svakom slučaju, super mu stoji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma da, evo ceo dan nosim kopcu sa strane, ebsga, jos me nervira al udobnije nista nisam imao :D

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Dobro zapazanje, kolega. Unutra je mehanizam 5030. Inace sat nije moj, kupio sam ga bratu za diplomski, cini mi se kao dobro resenje za prvi ozbiljniji sat. Obzirom da mi se svidja ponekad ga uslikam

ad336ddece7fdf6aaee13cc0f7041db8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

6614b56492e5e063501f13e2b71f4944.jpg

Drama! Filter! Instagram stajl! Japan mejd! Seiko drlog! Wabi Sabi! Harakiri! Kikiriki sa wasabijem!

(Inace kutija od melema na kineskom folderu za spise :) )

Za slike - ja sam provalio, kad koristim tapatalk, ako prvo slikam uspravno telefonom pa onda okacim - bude ok. Ali ako prilikom pisanja posta slikam uspravno ona promeni orijentaciju. Ako slikam horizontalno onda bude ok.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

I meni se to desavalo sa slikama. Upravo kako ti je rekao kolega eee. Ako ne kacis slike preko tapatalka trebas slikati horizontalno samo. To vazi i za druge clanove mislim, primetio sam jos naopako okacenih slika.

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

Last edited:
Odličan izbor. Ima onog Zenit El Premier šmeka na sebi ovaj Roamer. Liči na njega a opet na pristojnoj udaljenosti i sa respektabilnim ukusom.

Dobro zapazanje, kolega. Unutra je mehanizam 5030. Inace sat nije moj, kupio sam ga bratu za diplomski, cini mi se kao dobro resenje za prvi ozbiljniji sat. Obzirom da mi se svidja ponekad ga uslikam

Status
Not open for further replies.
Back